De vaderdag giftlist

14 juni, vaderdag! De dag dat we papa's in de bloemetjes zetten met het meest originele cadeau. Wij delen met plezier onze giftlist.

Voor de bakkebaarden

Na het gekende succes van de Philips OneBlade, presenteren we met trots de OneBlade Pro. Een luxe editie waarmee je kan trimmen, contouren kan definiëren en je baard (ja, zelfs een lange baard) kan scheren. Een upgrade voor je papa!

Prijs: €84,99 via philips.be

Leuk weetje:  onlangs produceerde Philips het honderd miljoenste mesje voor OneBlade.

“Bij Philips geloven we dat mensen hun individualiteit moeten kunnen omarmen zodat ze kunnen zijn wie ze willen zijn. “ zegt Dominique Oh, Business Leader Grooming en Beauty bij Philips. “Ik ben trots dat dit unieke mesje, ontworpen en uitgevonden door Philips voor OneBlade, de belangrijke mijlpaal van honderd miljoen geproduceerde mesjes heeft bereikt.”

 

Voor de muziekfanaat

Behalve dat ze stijlvol zijn en beschermen tegen de zon, stellen de Bose Frames je ook nog eens in staat om naar je favoriete afspeellijsten te luisteren. De high-end lenzen van de Frames zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je in een mum van tijd een andere look kan creëren. En is je papa naast muziek- ook wandelfanaat? Maak je dan geen zorgen over de batterij, deze gaat tot wel 4 uur mee!

Prijs: Vanaf €229,95 via bosebelgium.be

Voor de gezelligheidsmens

Vaderdag is ook dé gelegenheid om samen een leuke tijd te hebben. En wat is er beter dan lekker eten? Onze voorkeur? Een heerlijke take-away van bij Wok Dynasty. PS. De gestoofde rijstnoedels met rundvlees zijn een echte aanrader.

Meer informatie via: wokdynasty.be

Voor zoetekauwen

Is jouw papa zijn guilty pleasure een heerlijk ijsje in de zetel? Vergeet dan vanaf nu het woord 'guilty', de Belgische Franklin ijsjes bevatten geen toegevoegde suikers! De ijsjes worden hier in België gemaakt en de ene smaak is nog verrassender dan de andere!

 

Prijs voor een potje van 100ml: 2,10€ Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€. Meer info via glacesfranklin.com

 

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel