De POWER PLANNER voor goaldiggers

De POWER PLANNER voor goaldiggers

Getekend door Antwerp Avenue

Jessica De Block is een jonge, ambitieuze businessvrouw die met haar inspirerende quotes  iedere dag duizenden powervrouwen - binnen en buiten België -  bereikt. Haar liefde voor design (ze tekent alles zelf!), technologische snufjes en roze (heel veel roze) brengt ze tot leven in haar eigen bedrijf 'Antwerp Avenue'. Motiverende woorden en zinnen als Ambitchious, BOSS BABE en 'My favorite position is CEO' pronken op haar telefoon- en laptophoezen,  notitieboekjes en prints. Vandaag lanceert ze de POWER PLANNER, dé business bijbel voor ambitieuze vrouwen.

 

Jessica straalt: "Mijn leidmotiv? Empower women. Ik vind het geweldig dat ik vrouwen inspireer en motiveer en hen tools aanreik waarmee ze duidelijk kunnen maken dat vrouwen ambitieus én vrouwelijk kunnen zijn. Wedden dat mijn Power Planner het leven van heel wat vrouwen zal veranderen?"

Voor wie? Iedereen die zich omdraait van zodra het woord GOALDIGGER wordt geroepen. Ondernemende vrouwen én mannen die stap voor stap op weg zijn om hun (business)doelen te behalen en graag al hun hersenspinsels meteen neerpennen.

De POWER PLANNER bestaat uit:
1. Grote jaarkalender om alle highlights op aan te duiden.
2. Het contactenboekje, want een goed netwerk hebben, is key.
3. Goal setting pagina's, om stap voor stap je doelen te bereiken.
4.  Weekoverzicht met plaats om je focuspunten van die week te noteren, je boodschappenlijstje bij te houden en nog veel meer.
5. Dagoverzicht: Een gedetailleerd overzicht om ieder belangrijke meeting of doelstelling van de dag bij te houden.
6. Een aantal brain declutter pagina's om je meest creatieve ideeën, notities en tekeningen op kwijt te kunnen.

Story image

 

Jessica glundert: "De Power Planner is niet alleen een super mooie én praktische businesstool, op iedere pagina vind je ook een sterke Antwerp Avenue quote terug of speciale secties om te noteren waar je die dag dankbaar voor bent. Want zeg nu zelf, je mag nooit je persoonlijke "voeljegoed"-doelen uit het oog verliezen. En net daarom is de Power Planner van Antwerp Avenue hét hebbeding voor ambitieuze vrouwen!"

De POWER PLANNER is te koop via www.antwerpavenue.com voor een aanbevolen verkoopprijs van €59.

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel