De perfecte outfit voor een vliegreis?

Vliegen is leuk en betekent meestal het begin van een vakantie. De een vindt het geweldig, terwijl de ander pas tot rust komt als het vliegtuig geland is. Wij hebben alvast een heleboel tips om van je reis een hoogvlieger te maken! 

Je kent het wel, in de luchthaven is het overal snikheet maar zodra het vliegtuig in de lucht zweeft, bibber je van de kou. Met de nieuwe Pepita 24/7 collectie wordt iedere vliegtuigtrip vanaf nu een gezellig feestje. Heerlijk zachte materialen, funky kleuren en oneindige mix and match mogelijkheden. En natuurlijk is het helemaal OK om in homewear het vliegtuig in te stappen. 

Music on, life off. Droom jij er ook van om het lawaai dat een vliegtuig maakt volledig uit schakelen? Met de Bose QuietComfort 35 hoofdtelefoon lukt het! Graag je favoriete deuntje erbij? Of geniet je liever van de stilte? De keuze is aan jou! 

Na heel wat tetris toestanden past je koffertje eindelijk in het bagageruim boven je hoofd, maar natuurlijk ben je vergeten je boek er uit te halen. We've all been there... Gelukkig zit je dankzij het ultrahandige opbergvak van de Samsonite koffer in no-time te genieten van die spannende thriller. 

Have a happy flight! 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel