De #masklace, het musthave accessoire voor je mondmasker!

De #masklace, het musthave accessoire voor je mondmasker!

Story image

 

Nu we het allemaal (zo goed als) gewoon zijn een mondmasker te dragen, is het tijd voor the next best thing: #masklace. Een accessoire voor je mondmasker dat niet enkel praktisch maar ook wondermooi is. Het Gentse C by Charlie ontwerpt de #masklace volledig naar ieders persoonlijke smaak. In andere woorden: een écht hebbeding!

Charlotte De Sutter, oprichtster C By Charlie straalt "Ik ben apothekeres by day en de struggle van dit moment is toch het mondmasker. Of het hangt aan één oor, het hangt op mijn kin of ik weet even niet waar ik het gelaten heb net op het moment dat er een klant binnen wandelt. Daarom kwam ik op het idee een accessoire te ontwerpen dat er leuk uitziet en gewoon super praktisch is. De #masklace bevestig je gemakkelijk aan ieder mondmasker en hang je het rond je nek. Zo heb je je mondmasker steeds bij maar hangt het niet in de weg  als je even naar lucht hapt."

Volledig op maat

Bij C by Charlie staat persoonlijke smaak voorop. Ieder accessoire; armband, ketting of masklace, kan volledig aangepast worden aan jouw mood van de dag. Toch wat keuzestress? Charlotte zorgt voor een prachtig aanbod op haar webshop, zonder dat jij moeilijke beslissingen moet maken.

De aanbevolen verkoopprijs van de #masklace is €48 en is beschikbaar via de C by Charlie Instagram pagina of via de webshop


 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel