De leukste Valentijnsdate ideëen

Bij oSérieux! voelen we de vlinders al in onze buik, love is in the air. Nog opzoek naar de perfecte date? Hieronder de leukste opties!

Een romantische avond in VIAGE Grill. Ga dichtbij elkaar zitten aan één van de gezellige ronde tafels en geniet van een overheerlijke Tomahawk steak en side dishes om te delen. De perfecte night on the town.


Een heerlijke getaway voor 2 personen in het centrum van Gent. Naast het fantastische decor van Pillows Grand Hotel Reylof, het overheerlijke ontbijt en diner in het LOF restaurant, kan je deze trip extra speciaal maken door een spa treatment te boeken in het mooie Spa Reylof gelegen in het hotel.


Moeilijk om je partner te plezieren? Met de "Genieten in duo" geschenkdoos van Wonderbox kan je niet missen. Tal van romantische activiteiten om met twee te doen, klinkt bij ons als muziek in de oren!

Aanbevolen verkoopprijs: 49,90 euro

Story image

Ontvlucht de dagelijkse sleur met z'n tweetjes en kies voor de geschenkdoos "Weekend for lovers" van Vivabox. Gewoon eventjes weg, tijd om te ontstressen en vooral om met elkaar door te brengen.

Aanbevolen verkoopprijs: 179,90 euro

Story image

 

Houdt jouw geliefde van de kleine dingen? Zet wat kaarsjes in de slaapkamer, Kies voor zijn of haar favoriete film en deel een overheerlijk Franklin ijsje. Van breakfast in bed naar dessert in bed!  

 

Maak van iedere dag Valentijnsdag en gun elkaar de meest fantastische nachtrust. De Somneo Sleep & Wake-up Light van Philips wordt jullie nieuwste partner in crime. Zet de zonsondergang functie op en val na een diep gesprek samen in een diepe slaap. De volgende dag worden jullie samen extra gelukkig wakker.

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel