De komende maanden draait alles rond 'gezellig binnen zijn'.

De heerlijke zomer is al bijna vergeten, de temperaturen dalen en het wordt steeds sneller donker. Maar niet getreurd want wie houdt er niet van een gezellig avondje netflix and chill, languit in je zetel urenlang scrollen op je favoriete webshops of samen met vrienden genieten van een welverdiende cocktail? 

Wij zetten onze favoriete bezigheden voor winterse avondjes in huis even voor jullie op een rij: 

Zet je favoriete Spotify lijst op, zet de kraan open en geniet van een heerlijk en vooral lang bad! De perfecte me-time. Zet een aantal kaarsjes op de badrand van je Duscholux PrimeLine bad, druppel een aantal Phytosun Essentiële Oliën in het badwater en dobberen geblazen. 

Wij zijn ervan overtuigd dat je iedere dag moet genieten maar net vandaag doen we even wat extra! Volg dit receptje en bedank ons later!: 

Jack Rose Calvados

Benodigdheden: 

4cl Calvados Père Magloire V.S.O.P.

2cl Limoensap

0.5cl grenadine 

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een shaker, voeg ijs toe en giet het na het schudden in een martini glas. Versier met een beetje limoenzeste.

Lekker neerploffen in de zetel met je laptop op je schoot. Zet zeker je outlook uit en het ongestoord browsen op het net kan beginnen. Onze favoriete webshop op dit moment? De Pillows Hotels online shop: alle heerlijke Pillows Hotels-producten krijg je nu met één klik op je muisknop ook bij jouw thuis geleverd! (PS. Wil je toch liever buitenshuis rusten? Pillows Grand Hotel Reylof in Gent opent zijn deuren op zaterdag 6 oktober.)

Zin in een goede nachtrust? De nieuwe Bose Sleepbuds zijn kleine draadloze oordoppen met een ultracomfortabel ontwerp, die slaapverstorend lawaai buitensluiten en vervangen door rustgevende geluiden. Klinkt fantastisch, toch? 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel