De grote oSérieux! horoscoop.

De grote oSérieux! horoscoop.

Wat hebben de sterren zoal voor jou in petto? Het oSérieux! team waagde zich aan de astrologie en koppelde hun favoriete producten aan ieder sterrenbeeld.

Steenbok (22 december - 19 januari)

Ambitieus en steeds op zoek naar ervaringen en producten die het leven meer betekenis geven. De Samsonite Neoknit™ collectie is duurzaam en jouw partner-in-crime voor de meest avontuurlijke trips!

Story image

Waterman (20 januari - 19 februari)

Origineel, eigenaardig en altijd klaar om wat fun aan het leven toe te voegen. De kleurrijke American Tourister koffers ademen 'fun'. De Flylife collectie bestaat in Coral, Lavender, Soft Mint, Petrol Blue, Sky Silver en Black.

Story image

Vissen (20 februari - 20 maart)

Dromerig en iemand die echt geniet van waardevolle relaties. Dora Larsen lingerie komen in de meest feel good kleuren en geven je een instant gelukzalig gevoel!

Story image

Ram (21 maart - 20 april)

Positief, impulsief en dynamisch. Always on the go en klaar voor avontuur, een impulsieve staycation in het prachtige Pillows Grand Hotel Reylof doet je hart dan ook sneller staan. Laat je daarnaast ook verrassen door de vele troeven die Gent te bieden heeft.

Story image

Stier (21 april - 20 mei)

Sensueel en een echte levensgenieter die houdt van lekker eten en een goed glas wijn. En hoe beter culinair verrast worden dan met de Wonderbox 'Tafelen bij chefs' geschenkdoos? Pure verwennerij voor je smaakpapillen.

Story image

Tweeling (21 mei - 21 juni)

Communicatief, grappig en steeds aangenaam gezelschap. Een unieke uitstap naar VIAGE Grill in het Grand Casino Brussels VIAGE zet je dan ook best bovenaan je to do-lijst. Een overheerlijk diner (tot in de vroege uurtjes) met gerechten zoals grilled lobster, truffle mac & cheese en het beste kwaliteitsvlees op de markt en nadien kan je nog een gokje wagen aan één van de slotmachines. (opening in september 2019)

Story image

Kreeft (22 juni - 22 juli)

Emotioneel en een echte beschermer. Hou daarom de Lolettes dichtbij de hand. 4 lolly’s, 100% natuurlijk en suikervrij en bijna te lekker om waar te zijn, met speciale plantenpower om dappere mama’s en papa’s te helpen hun kindjes te beschermen tegen kwaaltjes.  

Story image

Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Warmhartig en het meest betrouwbaar. De leeuw staat altijd klaar voor een ander! Word je bij een Leeuw uitgenodigd, staat het woord 'verwennen' dan ook centraal. Een heerlijk en home-made maaltijd klaargemaakt in de Philips Airfryer en met de BESTE ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan zelfgemaakte kalfsvlees kroketten? Het zou ook zo maar eens kunnen dat je jas bij het buitengaan een stoombeurt (Philips Steam & Go Plus) heeft gekregen, want zo zijn ze, die leeuwen!

Story image

Maagd (24 augustus - 23 september)

Kieskeurig, bescheiden en gericht op de toekomst. Een maagd concentreert zich op zijn of haar doelen en hoe jezelf beter concentreren dan met de Bose QuietComfort 35 II hoofdtelefoon? Schakel het omgevingsgeluid uit en ga in volledige goal getter-modus!

Story image

Weegschaal (24 september - 23 oktober)

Beschaafd, recht door zee, charmant en de eeuwige twijfelaar. De Variation collectie van Lipault Paris is fantastisch en beschikbaar in zwart met een fuschia toets (omdat we niet konden kiezen).

Story image

Schorpioen (24 oktober - 22 november)

Intuïtief, vastberaden en passioneel! De schorpioen heeft af en toe wat afkoeling nodig en wij weten dat de Franklin ijsjes daar perfect voor kunnen dienen. Onze persoonlijke favoriet? De Belgian Babelutte met een vleugje zeezout!

Story image

Boogschutter (23 november - 21 december)

Slim, avontuurlijk en open-minded. De boogschutter zoekt de adrenaline op en kiest voor de minder voor de hand liggende dingen in het leven. Maar bij al dat avontuur komt er ook heel wat 'gevaar' kijken. Het Phytosun zomergamma (Roll'on anti-insecten & Gel insectenbeelden) behoedt je alvast tegen die vervelende insecten.

Story image

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel