De Distilleerderij van Biercée verwelkomt de Nationale Wedstrijd van de UBB (Unie van de Bartenders in België)!

De 57ste Nationale Wedstrijd van de UBB – Unie van de Bartenders in België – zal op maandag 28 mei plaatsvinden in de Distilleerderij van Biercée in Ragnies (Thuin). De beste bartenders van het land zullen er strijden voor de titel van “Belgisch Kampioen 2018”.

In de unieke setting van de Distilleerderij van Biercée zullen de beste bartenders uit het hele land deelnemen aan de Nationale Wedstrijd van de UBB om de titel van Belgisch Kampioen 2018 in de wacht te slepen. De winnaar zal België vertegenwoordigen tijdens het IBA - International Bartenders Association – wereldkampioenschap van 1 tot 6 oktober 2018 in Tallinn (Estland).

De Distilleerderij van Biercée, gelegen in de prachtig gerestaureerde “La ferme de la Cour” in Ragnies, een deelgemeente van Thuin, verwelkomt deze cocktail professionals en stelt hen graag hun uitzonderlijke alcoholische dranken ter beschikking: aperitieven, eaux de vie en likeuren van vers fruit, jenevers en premium gins. Zoveel schatten die recht uit zijn distilleerkolven komen en de basisingrediënten vormen voor succesvolle cocktails. Sinds haar oprichting in 1946 heeft de Distilleerderij van Biercée een uitstekende reputatie opgebouwd. Haar meester-distilleerder, Pierre Gérard, werkt er met passie en met het grootste respect voor de traditie. Van de thermogeregelde maceratietanks en koperen distilleerketels tot de gewelfde wijnkelder, alles is er ontworpen om de essentie van bessen, aromatische kruiden of vers fruit te verheerlijken. Het resultaat: producten van uitzonderlijke kwaliteit, gemaakt van vers onbehandeld fruit, waaraan geen aroma’s of synthetische kleurstoffen zijn toegevoegd. Het vlaggenschip van de Distilleerderij van Biercée is de beroemde Eau de Villée, een citroenlikeur van topkwaliteit.

De wedstrijd vindt plaats op maandag 28 mei van 13.00 tot 18.00 uur. Op het programma: vanaf 13.00 uur, presentatie van de producten van UBB-partners, competitie georganiseerd in rondes, bezoek van de distilleerderij en op het einde van de dag de aankondiging van de winnaar.

Adres van de dag: Distilleerderij van Biercée, 36 rue de la Roquette, 6532 Ragnies (Thuin).

www.distilleriedebiercee.be

Voor meer inlichtingen over de wedstrijd: serge.guillou@bar-ubb.be.

Voor meer inlichtingen over de Distilleerderij van Biercée: info@distilleriedebiercée.com.

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel