De absolute MUSTHAVES voor een geslaagd Wereldkampioenschap by oSérieux!

De wereldbeker in Rusland is alvast goed begonnen! De happy few pakken hun koffers naar Rusland, maar de meesten supporteren in ons kleine landje! oSérieux heeft een selectie gemaakt van onmisbare items die je de hele maand - en misschien zelfs langer - zullen begeleiden!

Ga je richting Moskou of Sotchi? Met de Sunside collectie van Amerian Tourister neem je niet alleen je supportersoutfit mee, je brengt ook een heleboel souvenirs mee terug! De troeven? Licht, sterk, goed ingedeeld en flexibel. Aanbevolen verkoopprijs; vanaf 119 €. Meer informatie via www.americantourister.be.

Volg je alle matchen op het kleine scherm? Bereid jezelf dan net voor het eerste fluitsignaal een overheerlijke overwinningscocktail met Calvados. Vul een shaker met ijsblokjes, voeg dan 4cl Calvados, 2cl Amaretto, 5cl cranberry juice, 3cl appelsap en 3 druppeltjes Tabasco toe. Goed shaken en uitschudden in een mooi glas. Werk af met een citroenschijfje en drink op met een rietje... een zwart natuurlijk:). Meer inspiratie via  www.calvados-aoc.be.

Fan van bier? De Distilleerderij van Biercée heeft een trio 100% Belgische bieren gelanceerd speciaal uitgedost in de nationale kleuren zwart, geel, rood!  « The Taste of Belgium » gaat alvast de uitdaging aan! Dit trio is het resultaat van een uitzonderlijke samenwerking tussen de Distilleerderij van Biercée en de Brasserie de Silly, waarbij de kunst van het brouwen en de kunst van het distilleren in perfecte harmonie samenvloeien. Karton met 6 flesjes: 11,39 €. Voor meer info www.distilleriedebiercee.be

Ga je naar de match kijken op een groot scherm? Doe het dan in stijl met een tas uit de collectie By the Seine de Lipault. Aanbevolen richtprijs: 219 €. Beschikbaar in Lemon Yellow, Raspberry Red en Black. Of kies voor Plume Avenue in zwarte uitvoering. Aanbevolen richtprijs: 89 €. Beschikbaar in Lipault Paris verkoopppunten en via www.lipault.be

En heb je van al dat supporteren zelf zin gekregen om te gaan sporten?  Doe het dan met muziek! De nieuwe draadloze SoundSport® Free hoofdtelefoon biedt een nieuwe manier om te sporten met muziek – en dat met twee verbazend kleine oordoppen. De nieuwe SoundSport Free headphones is beschikbaar in de Bose shops, via www.bosebelgium.be of bij erkende Bose verdelers voor de prijs van 199,95 €.

COME ON BELGIUM !

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel