Cadeautips voor het eindejaar

1.Dankzij de Bose CustomTune™ geluidskalibratietechnologie, personaliseren de QC Earbuds II van Bose op intelligente wijze audioprestaties en ruisonderdrukking in functie van de unieke vorm van ieder oor. Dit resulteert in een ongekende luisterervaring en ’s werelds beste ruisonderdrukking van welke hoofdtelefoon dan ook.

​Aanbevolen verkoopprijs via bosebelgium.be €299,95.

2.De bittere toets van roze pompelmoes scherpt de eetlust aan en dus ideaal om je kerstmenu mee te starten. De aromatische vanille samen met zwarte peper zorgt voor een evenwichtige blend. De Grapefruit - Vanilla mocktail van The Mocktail Club past perfect bij schaaldieren & witte vis.

Aanbevolen verkoopprijs via themocktailclub.com €13,99.

3.Vier geupcyclede glazen, met één boodschap: gelijkheid. De Belgian Cats en IWAS vonden een gemeenschappelijke basis in hun gedeelde kernwaarden. Samen zetten ze stappen naar een omgeving met gelijke kansen voor iedereen. Floor Denil ontwierp vier illustraties om de gelijkheidsboodschap te verspreiden. Denk aan grappige, herkenbare situaties waarin de mascottes van de Belgian Cats de hoofdrol spelen. 

Aanbevolen verkoopprijs via iwas.be €24,95/set van 4.

4. Helemaal klaar voor het volgende hoofdstuk pakt het jonge Belgische brillenmerk Wolfin Eyewear uit met een gloednieuwe collectie. Voortaan spelen ook 13 nieuwe modellen met 'masculine vibes' een rol in dit Belgische succesverhaal waar empowerment centraal staat.

Aanbevolen verkoopprijs bij de zelfstandige optieker, €225/Tony montuur.

5. 78% van de Belgische mannen geeft aan dat de gebruiksvriendelijkheid van een verzorgingsproduct/tool een enorm belangrijke rol speelt. Met dat inzicht in het achterhoofd lanceert Philips haar nieuwste innovatie: Philips OneBlade 360. Een tool speciaal ontworpen om gezichts- en lichaamshaar comfortabel maar effectief te scheren, trimmen en stylen. Zelfs op de lastigste plekken zoals de nek- en kaaklijn of de oksels.

Aanbevolen verkoopprijs via philips.be €59,99.

6.Speciaal voor de hobbykok en bakfanaat: Philips Domestic Appliances integreert ​ innovatieve technologieën in deze gloednieuwe 7000 Series keukenmachine voor perfecte bereidingen, ook tijdens drukke feestdagen. Zo kneed je met de deeghaak voortaan heerlijk deeg in amper 3 minuten. Zei daar iemand homemade pasta voor kerst?

Aanbevolen verkoopprijs via philips.be €379,99.

7.Een frisse en fruitige wijn met toetsen van abrikozen en verse kruiden. Deze Caballero de Olmedo Rueda is perfect voor bij je feestmaal of als origineel cadeau.

Aanbevolen verkoopprijs via de wijnhandelaar vanaf €10,20.

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos