Buckaroo introduceert mobiele betaaloplossing Tap to Pay

De Tap to Pay-app maakt van elk Android-device (smartphone of tablet) een betaalterminal, waarmee op een laagdrempelige en betaalbare manier elektronische betaaltransacties kunnen worden verwerkt.

Story image

Brussel, 26 juni 2024 — Buckaroo, toonaangevend aanbieder van betalingsoplossingen in België en Nederland, lanceert Tap to Pay. Deze app stelt ondernemers en bedrijven in staat om in een handomdraai hun mobiele telefoon te transformeren tot een volwaardige betaalterminal, waardoor het accepteren van betalingen sneller en eenvoudiger wordt dan ooit tevoren.

Met de Tap to Pay-app kunnen ondernemers geautoriseerde betaaltransacties uitvoeren met hun mobiele telefoon. Alles wat met een reguliere betaalterminal kan, kan ook met de Tap to Pay-app: betalingen ontvangen via een bankkaart, een andere telefoon en wearables (smartwatches). Daarnaast is het ook mogelijk om elektronisch terug te betalen.

“Tap to Pay van Buckaroo is een zeer laagdrempelige oplossing voor ondernemers om op locatie snel en veilig contactloze betalingen te accepteren met hun eigen mobiele apparaten”, zegt Jelle Hoes, Chief Technology Officer bij Buckaroo. “Denk bijvoorbeeld aan horeca, marktkramers, taxichauffeurs en kioskhouders, maar ook grotere organisaties met veel mobiele verkooppunten zoals pakketbedrijven, bezorgdiensten en goede doelen. Omdat er geen afzonderlijk betaalterminal meer nodig is, wordt betaalverwerking voor deze ondernemers gemakkelijker en besparen ze kosten.”

Toekomstige ontwikkelingen

Tap to Pay is beschikbaar voor Android-toestellen met een NFC-chip en binnenkort ook voor iOS. In de nabije toekomst is het voor klanten mogelijk om Tap to Pay te koppelen aan hun webshop, online kassa- en voorraadbeheersysteem en om online betalingen toe te voegen. Daarmee wordt de nieuwe oplossing een volwaardig omnichannel-product. Ga voor meer informatie naar www.buckaroo.nl/pinapparaten/buckaroo-tap-to-pay.

 

-------------------------- EINDE --------------------------

Over Buckaroo 

Sinds de oprichting in 2005 is het in Utrecht gevestigde Buckaroo uitgegroeid tot één van de toonaangevende betaaldienstverleners van online en in-store betaaloplossingen in Nederland en België. Buckaroo bedient meer dan 38.000 grootzakelijke en MKB-klanten met de ontwikkeling van hun betaalstrategie met een totaal handelsvolume van ruim 14 miljard euro. Na diverse overnames - waaronder SEPAY - heeft Buckaroo haar mogelijkheden uitgebreid met point-of-sale en omnichannel-oplossingen, inclusief een eigen netwerk van 22.000 vaste en mobiele pinautomaten. Buckaroo is eigendom van Keensight Capital, een Europese investeerder in snelgroeiende bedrijven in Tech en Healthcare. Meer informatie: www.buckaroo.nl.


 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos