Bezigheidstherapie voor de kids!

We hebben al een fantastische maand juli achter de rug maar ook de maand augustus moeten we spannend houden voor onze kids. Hoe? Wij geven alvast enkele tips!

Elektronica fanaten, dat zijn ze! Zij weten dat je niet kan inzoomen op een foto op Instagram door te dubbel klikken, "Nee mama, niets liken!". Naast de 2 à 3 smsjes die ze per dag sturen, bekijken ze vlogs en luisteren ze naar de nieuwste tunes. Hoe kan je dus uitverkozen worden als ouder-van-het-jaar? Juist, met de kleurrijke Bose SoundLink Micro speaker. Het beste geluid, splashproof en bestendig tegen extreme hitte!

Bose SoundLink Micro - Aanbevolen verkoopprijs €119,95

Eerder een keukenprins of -prinses? Dan is het hoog tijd om met wat magie én de Philips Airfryer heerlijk gebak op de tafel te toveren. Een gezond alternatief voor de quatre-quarts cake? Heerlijk bananenbrood! Hierbij het receptje:

Ingrediënten: 

  • 70 gram boter
  • 70 gram lichtbruine suiker
  • 2 el keukenstroop
  • 1 ei
  • 3 bananen 
  • 125 gram volkorenspeltmeel
  • ½ tl gemalen kaneel of speculaaskruiden 
  • 1 tl bakpoeder
  • Mespunt zout

Bereiding: 

1. Vet het Airfryer bakaccessoire in.

2. Klop met een mixer de boter en de suiker gedurende 5 minuten tot een luchtige massa. Klop de stroop erdoor, voeg het ei toe en klop nog 3 minuten.

3. Prak 2 bananen. Zeef het meel. Spatel de geprakte banaan, de kaneel (of speculaaskruiden), het meel, de bakpoeder en het zout er luchtig doorheen. Schep alles in het ingevette bakaccessoire.

4. Bak het bananenbrood in de Airfryer in ca. 1 uur goudbruin en gaar.

5. Laat het bananenbrood 20 minuten afkoelen in het bakaccessoire en maak vervolgens los.

TIP: voeg wat blauwe bessen of rood fruit toe voor die éxtra touch! 

Philips - Airfryer XXL - Aanbevolen verkoopprijs vanaf €299,99

Kunnen ze toch écht niet wachten om zich klaar te maken voor het nieuwe schooljaar? De eerste outfit is nu eenmaal héél erg belangrijk!

1.Een nieuwe schooltas of rugzak voor de kleinsten? De Samsonite Happy Sammies toveren zonder enige twijfel een glimlach op het gezicht van je oogappel! En heel waarschijnlijk ook op die van de voorbijgangers.

Samsonite - Happy Sammies - Aanbevolen verkoopprijs vanaf €15

2.Zijn ze toch wat te oud (lees: cool) geworden voor die snoezige diertjes? De Samsonite Ergofit collectie is hip en spaart de kwetsbare kinderrug door het aanpasbare rugpaneel.

Samsonite - Ergofit - Aanbevolen verkoopprijs vanaf €19

3.Los haar, twee dotjes, ... stress voor de spiegel op 1 september! Leeloop geeft alvast wat leuke stylingtips én werkt preventief tegen luizen! De heerlijke geur waarmee het Leeloop elastiekje gepaard gaat, kon evengoed een eau de parfum zijn. ;)

Leeloop (pakje van 4 elastiekjes) - Aanbevolen verkoopprijs vanaf €9,95

 

Opzoek naar extra beeldmateriaal of prijzen? Geef me zeker een seintje via charlotte.van.bladel@oserieux.be 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel