Belgische cadeaus voor onder de kerstboom

Want meer dan ooit doen we aan #winkelhieren

Een giftcard die je doet stilstaan.
MAE wil consumenten stil laten staan bij hun shopkeuzes. "Ik geloof dat mode een heel belangrijke invloed heeft op onze persoonlijkheid. Het versterkt onze zelfzekerheid en zorgt dat we sterk in onze schoenen staan. Dat zou steeds de essentie en drive moeten zijn voor een aankoop. En niet omdat iets wel of niet trendy is volgens grote modeketens" aldus oprichtster Lena.

Giftcards: €50 - €500
Webshop: www.mae-concept.com


Belgisch ijs voor op de kersttafel.

Het jonge Belgische ijsmerk Franklin zet een felgesmaakte samenwerking op met Ruffus - de beroemde Belgische bubbels. Ideaal om je gasten te verwennen met een origineel 100% Belgisch feestdessert!

Prijs: €6,90
Verkooppunten: www.glacesfranklin.com

 

Kwaliteit van Belgische bodem.

Gesofisticeerd, elegant en gedurfd dat zijn de keywoorden waarmee we de Marie Méro collectie omschrijven. Met een cadeaubon van bij Marie Méro word je zowel online als offline  ondergedompeld in de wereld van kwaliteitsvolle, Belgische mode.

Cadeaubonnen: €25 - €100
Webshop: www.mariemero.be

Een Belgische kijk op de wereld.

Het nieuwe Belgische brillenmerk Wolfin inspireert vrouwen om hun unieke veerkracht te gebruiken, de sprong te wagen en hun eigen pad te volgen. Elk montuur is vernoemd naar een vrouw die oprichtster Inge De Muynck bewondert en sluit aan bij hun karakter. Zo is er de Maya (Angelou), Ada (Lovelace), Amelia (Earhart), Junko (Tabei), Marina (Abramovic’) en nog veel meer.

Prijs: vanaf €185
Verkooppunten: www.wolfin-eyewear.be

Een Belgische opkikker.

Beelab gelooft in de kracht van de natuur. Daarom ontwikkelen ze essentiële honingen, een natuurlijke combinatie van essentiële oliën en honing. De geschenkkoffer samengesteld met zijn 6 essentiële honingen is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom en precies wat je nodig hebt om deze winter in topvorm te blijven. 100% natuurlijk én bio!

Prijs: €99
Verkooppunten: www.beelab.life

Belgisch ontbijt.

Het ontbijt zou de belangrijkste maaltijd van de dag zijn. Daarom lanceren vriendinnen Charlotte en Barbara hun MAWRI giftbox gevuld met het ultieme ontbijtpakket om je geliefden te verrassen. Wat zit er in de box?

-5 verschillende MAWRI granola's (100g elk)
-1 coconut bowl
-1 tropical brass spoon
-1 MAWRI postkaartje

Prijs: €39,99
Webshop: www.mawrifoodandmore.com

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel