Belg reserveert massaal een tafeltje in restaurants

Tablebooker noteert recordstijging boekingen

Tablebooker - het meest gebruikte reserveringssysteem voor restaurants in België ​ - noteerde gisteren, de dag voor de heropening van de restaurants, een recordaantal van 72.136 geboekte couverts. ​

Paul Slootmans, CEO Tablebooker licht toe: "Al meer dan 373.654 Belgen boekten een restaurantbezoek via Tablebooker voor de komende 10 dagen. Het eerste weekend na de heropening belooft een topweekend te worden. Maar liefst 150.000 gastronomieliefhebbers reserveerden al een tafeltje en aangezien meer dan 75% van de reserveringen maximum 2 dagen op voorhand gedaan worden, belooft het een megadruk weekend te worden."

Restaurants die met Tablebooker werken, verwerken al hun reserveringen (website, telefonisch, Facebook, Google en andere partners) in het systeem. De cijfers geven dus een volledig beeld van de bezettingsgraad van de restaurants. De website blijft met voorsprong de meest gebruikte reservatietool, op de voet gevolgd door telefonische reservaties en via partners.

Paul gaat verder: "Sinds de aankondiging van de heropening van de restaurants lopen de boekingen bij de 1800 Tablebooker leden in België snel binnen. Gezien de sterke stijging verwachten we de maand juni af te sluiten met een groei van meer dan 50% ten opzichte van vorig jaar. Bij de Tablebooker restaurants in Luxemburg en Nederland zien we trouwens een gelijkaardige evolutie."

Over Tablebooker:

Tablebooker is het meest gebruikte reserveringssysteem voor restaurants in België. ​ Naast het centrale reserveringssysteem waarmee restaurants al hun reserveringen beheren, biedt Tablebooker functionaliteiten zoals cadeaubonnen, reserveringsgarantie, geïntegreerde betaalsystemen ​ emailmarketing en gebruiksvriendelijke dashboards.

 

 

 

 

 

Delen

Meest recente verhalen

Website preview
Designer Charles Kaisin ontwerpt limited edition fles voor BRU©
Gekend om zijn majestueuze origami-creaties, surrealistische diners en zijn voorliefde voor recycling, geometrie en beweging, slaat designer Charles Kaisin dit eindejaar de handen in elkaar met BRU. Na projecten zoals de 'Hairy Chair', de installatie van 20.000 gouden origamivogels in de Brusselse Sint-Hubertusgalerijen en samenwerkingen met merken als Delvaux en Hermès, staan de feestdagen dit jaar volledig in teken van het Belgische (licht) sprankelende watermerk.
press.oserieux.be
Website preview
Een visie op lange termijn
Laurent Ferrier, horlogemaker van de derde generatie, zet zich al zijn hele leven in voor het behoud van de uitzonderlijke kwaliteit van de Zwitserse horlogerie. Elke creatie van LAURENT FERRIER weerspiegelt een harmonie tussen puur en evenwichtig design, geïnspireerd door eeuwenoude traditie, en technisch vooruitstrevende uurwerken.
press.oserieux.be
Website preview
Looye experimenteert met food trends
Het klassieke driegangendiner maakt plaats voor trending sharingplates en kleine bites die je net zo graag fotografeert als opeet. Looye Honingtomaten passen perfect in die trend: feestelijk, verfijnd en gemaakt om te delen.
press.oserieux.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oSérieux! PR & Events

Neem contact op met

p/a Silversquare Zaventem Ikaroslaan 1 1930 Zaventem Affiliate partner of Omnicom Founding partner of Desmos

+ 32 475 773 883

info@oserieux.be

www.oserieux.be