Beleef de mooiste geschenkmomenten met Vivabox!

Vrijdag 28 oktober 2016 — Nog op zoek naar een geslaagd kerstcadeau, een verjaardagsgeschenk voor je beste vriendin of een cadeautje voor een bijzondere gelegenheid? Het is niet altijd even gemakkelijk om het perfecte geschenk te vinden. Iets waarmee je iedereen zeker en vast blij maakt, is één van de originele en verrassende geschenkdozen van Vivabox!

Dit eindejaar heeft Vivabox zijn geschenkdozen een nieuwe look gegeven, een nieuw logo ontworpen en zijn partnernetwerk sterk uitgebreid: een totaal nieuwe identiteit om nog meer geschenkplezier te garanderen! Want met Vivabox geef je niet één maar twee cadeaus. Het eerste vind je in de geschenkdoos zelf (parfumflesje, stoofpotje, batterij voor je smartphone, verzorgingsproducten…) en het tweede is een cadeaubon waarmee je een activiteit of product naar keuze uitkiest. Zo verwen je jouw vrienden of familie dubbel!

8 thema’s: wellness, weekendje weg, sport, gastronomie, bieren, wijnen, magazines en parfums. In totaal maar liefst 40 geschenkdozen, voor ieder zijn budget en ieder zijn interesses!

Hierbij een aantal geschenkdozen die alvast onze aandacht trokken! Is je papa een ware bourgondiër? Geniet je zus van ieder beautymoment? En is je broer gek van adrenaline? Keuze genoeg!

Vivabox «Typisch Belgisch» (€49,90)

We keren terug naar die o’ zo typische, culinaire Belgische tradities. Biefstuk met friet, stoofvlees of waterzooi. Kies uit één van de 140 restaurants en geniet van de heerlijke Belgische smaken op je bord. Smakelijk!

Vivabox « Wellness Weekend» (€139,90)

Een heerlijk weekendje om te herbronnen. 420 wellnesscentra bieden jou en jouw partner volledige rust aan! Kiezen belooft niet eenvoudig te worden…

Vivabox « Adrenaline» (€49,90)

Zin in een dosis adrenaline? Wat denk je van één van deze unieke en sportieve activiteiten: rijden met een Ferrari, duiken, icekarting, paintball, … Sensatie gegarandeerd!

Vivabox « Parfum voor haar» (€59,90)

Verwen je zintuigen met de betoverende parfums uit deze geschenkdoos. Test ze één voor één en ruil vervolgens bij Ici Paris XL je geschenkbon in voor jouw favoriete parfum.

 

Verkooppunten: Auchan, Cactus, Belgique Loisirs, Carrefour, Club, Cora, Dreamland, Collishop/Colruyt, Europoint, Fnac, Fun, Ici Paris XL, Makro, Mediamarkt, Pall Center, Standaard Boekhandel, Suprabazar, Trafic en Vatana.

Voor meer informatie : www.vivabox.be.

Adrenaline - 49,90€
Parfum voor haar - 59,90€
Typisch Belgisch - 49,90€
Wellness Weekend - 139,90€