Bar Nine viert 9 jaar cocktails ​
en gezelligheid op de Leuvense Oude Markt!

“In de Chinese cultuur is het getal 9 een geluksgetal. ​
Het voelt geweldig om vandaag, ​
op deze 9e verjaardag, ons succes te vieren.”

Dit jaar is het feest voor Bar Nine, jouw favoriete cocktailbar op de Oude Markt viert op 9 september zijn 9-jarig bestaan! Al bijna een decennium lang verwent Bar Nine zijn gasten met een uitgebreide cocktailkaart, een schitterend terras, live muziek en heerlijke hapjes. 

Met een cocktailmenu dat je doet watertanden en een indrukwekkende selectie gin-tonics, is Bar Nine de ideale plek om je avond mee te beginnen. Of je nu komt voor een relaxt drankje met je bestie of een speciale viering, Bar Nine zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Zaakvoerder Wu zegt het treffend: “In de Chinese cultuur is het getal 9 een geluksgetal. Het voelt geweldig om vandaag, op deze 9e verjaardag ons succes te vieren. We zijn dankbaar voor de steun van onze klanten en kijken uit naar nog veel meer jaren vol smaak en muziek!”

 

Delen

Meest recente verhalen

Website preview
Designer Charles Kaisin ontwerpt limited edition fles voor BRU©
Gekend om zijn majestueuze origami-creaties, surrealistische diners en zijn voorliefde voor recycling, geometrie en beweging, slaat designer Charles Kaisin dit eindejaar de handen in elkaar met BRU. Na projecten zoals de 'Hairy Chair', de installatie van 20.000 gouden origamivogels in de Brusselse Sint-Hubertusgalerijen en samenwerkingen met merken als Delvaux en Hermès, staan de feestdagen dit jaar volledig in teken van het Belgische (licht) sprankelende watermerk.
press.oserieux.be
Website preview
Een visie op lange termijn
Laurent Ferrier, horlogemaker van de derde generatie, zet zich al zijn hele leven in voor het behoud van de uitzonderlijke kwaliteit van de Zwitserse horlogerie. Elke creatie van LAURENT FERRIER weerspiegelt een harmonie tussen puur en evenwichtig design, geïnspireerd door eeuwenoude traditie, en technisch vooruitstrevende uurwerken.
press.oserieux.be
Website preview
Looye experimenteert met food trends
Het klassieke driegangendiner maakt plaats voor trending sharingplates en kleine bites die je net zo graag fotografeert als opeet. Looye Honingtomaten passen perfect in die trend: feestelijk, verfijnd en gemaakt om te delen.
press.oserieux.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oSérieux! PR & Events

Neem contact op met

p/a Silversquare Zaventem Ikaroslaan 1 1930 Zaventem Affiliate partner of Omnicom Founding partner of Desmos

+ 32 475 773 883

info@oserieux.be

www.oserieux.be