Alles klaar voor het grote communie- of lentefeest?

Je kids worden klaargestoomd voor hun communie of voor het lentefeest en ook de mama's en papa's zorgen dat de puntjes op de i worden gezet. Een nieuwe outfit? Check. Een leuke feestlocatie? Check. Het origineelste cadeau? Check.

Een nieuwe outfit voor mama

Het Belgische Marie Méro zet alle mama's en oma's in de bloemetjes, letterlijk! Dit is dé periode om als allereerste met de nieuwste lente/zomercollecties te paraderen. Heerlijk lichte en natuurlijke stoffen, mooie prints en flatterende kleuren.

Dé feestlocatie

Geen zin om zelf te kokerellen maar wel zin in 100% gezelligheid? Wok Dynasty heeft maar liefst 6 restaurants in België: Hasselt, Boortmeerbeek, Heverlee, Aartselaar, St Martems-Latem en Overijse.  Zowel jong als oud kan er genieten van het  overheerlijk Aziatisch wokbuffet, de originele teppanyaki gerechten en het uitgebreide dessertbuffet. Smul- en feestplezier gegarandeerd!

Een overheerlijk dessert

Een leuker en gezonder alternatief voor het gekende ijslammetje? Belgische Franklin ijsjes. Laat je gasten hun favoriete smaak kiezen en genieten van 100% artisanale ijsjes zonder toegevoegde suikers.

 

Het onmisbare accessoire

Het Gentse juwelenlabel C by Charlie maakt juweeltjes voor jong of oud, man of vrouw!  Alle armbandjes of kettingen kunnen gepersonaliseerd worden en dat maakt het natuurlijk extra speciaal. Waarom voeg je bijvoorbeeld de naam van de feestneus of de datum van het grote feest niet toe? Een fantastische herinnering aan die speciale dag!

Het meest originele cadeau

Naast de versiering en vele cupcakes willen we de communicanten natuurlijk ook verrassen met een leuk cadeautje. Waarom geen grappige rugzak, handige waist bag of trendy handbagage koffertje? Want na het communie- en lentefeest kan het échte leven beginnen.

American Tourister Modern Glow Disney
City Waist Bag: €29
City Backpack: €39

American Tourister Color Funtime Disney
Spinner 45 - Disney Minnie Pink Dots: €119

Samsonite Happy Sammies Eco
Backpack S+ Raccoon: €45
Upright 45 Duck Dodie: €99

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel