5 cadeau's voor Vaderdag

Geschenkideeën voor Vaderdag in overvloed! Voor papa's met stijl, goede smaak (voor bubbels) of een grote passie voor muziek ... Inspiratie genoeg in deze top 5-cadeautjeslijst.

Precisiewerk

OneBlade Pro face + body trimmer van Philips

Dit apparaat voor nat en droog gebruik kan trimmen, scheren én stylen. Met een mesje voor het gezicht en eentje voor het lichaam, een opzetstuk om de huid te beschermen, een precisiekam met 14 lengtestanden (0,4 tot 10 mm) en een oplaadbare batterij.

Adviesprijs: € 84,99.

Klinkt goed... ​

Cava Vilarnau Brut Reserva (75 cl)

Deze frisse cava met gouden gloed heeft een fruitige geur en fijne mineraliteit. Met lichte tonen van citrus, groene appels en een vleugje anijs ideaal als je houdt van een fruitige, droge smaak met milde zuurgraad en aangenaam zachte afdronk.

Adviesprijs: € 12,46.

Met de grote glimlach

Sonicare 9900 Prestige elektrische tandenborstel van Philips

Druk, beweging, positie en duur: deze elektrische tandenborstel met SenseIQ-technologie voelt je persoonlijke poetsbehoeften aan. Met gepersonaliseerd advies via de Philips Sonicare-app verbeter je bovendien je poetsgewoonten voor een optimale mondhygiëne.

Adviesprijs: € 299,99.

Met een knal!

Smart soundbar 900 van Bose (104 x 10 x 5,82 cm)

Ontdek de ongelooflijke dimensies van de gloednieuwe Bose dankzij PhaseGuideTM-technologie. Hierdoor weerkaatst het geluid van een concert of een film door de ruimte. Jawel, je hoort die helikopter écht boven je hoofd terwijl de personages om je heen rennen.

Adviesprijs: € 999,95.

Gladjes

PerfectCare 6000 Series stoomgenerator van Philips Domestic Appliances

Bij deze stoomgenerator hoef je geen rekening te houden met temperatuurinstellingen. Dankzij de krachtige, continue stoom in combinatie met de innovatieve zoolplaat haal je zonder moeite de meest hardnekkige kreuken uit alle soorten stoffen.

Adviesprijs: € 249,99.

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos